OmRonni Bjørnum er uddannet møbeldesigner fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Designskole (2018). Han er også uddannet møbelsnedker(2010, med sølvmedalje) og i den forbindelse rejselagter til dygtiggørelse i udlandet. Da han altid har haft en enorm trang til at skabe, var det ganske naturligt, at han valgte at uddanne og dygtiggøre sig inden for den kreative verden.

Ronni Bjørnum arbejder i et interessant spændingsfelt mellem gamle håndværkstraditioner og moderne teknologier. Hans idéer og designs fremkommer som oftest ved at han tager sig tid til at dykke ned i stoffet. Lade sig undre over det ukendte og lade sig pirre af sin nysgerrighed. På gammeldags vis skitserer han i hånden. De får liv igennem hans karakteristiske streg og videreudvikles senere som modeller samt gennem videre digital bearbejdning.

Ronni Bjørnum's vision er at bidrage med designs, der vækker brugerens nysgerrighed og hermed giver anledning til at gå på sanselige opdagelser i designet. Ifølge Ronni er det ikke nok blot at se. Man må opleve det og mærke det på egen krop. Et rigtig godt design indbyder således til en kropslig dialog, hvor brugerens sanser sættes i spil. Herved skabes en relation mellem menneske og objekt på et dybere plan.